مشاوره حقوقی رایگان - پارک کردن خودرو جایگزین

سلام و وقت بخیر
خانه ی ما در یک مجتمع دارایه ک جای پارک می باشد. و بنده دو ماشین دارم و میخواهم زمانی که منزل نیستم، ماشینی را که از آن استفاده نمیکنم را داخل پارکینگ خود قرار دهم.به عبارتی میخواهم هر موقع که خواستم از جای پارکم برای هر کدام از خودروهایی ک دارم استفاده کنم و قصدی بر تصرف جای پارک دیگری ندارم. با این وجود مدیریت مجتمع با این موضوع مخالفت میکند. آیا مخالفت ایشان قانونی است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید ماشین خود را پارکینگ اختصاصی خود پارک کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ایشان حق همچین ادعایی را ندارد می توانید پارک نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما در قسمت پارکینگ خود ماشین را پارک می کنید مشکل ایجاد نمی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر قانونی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر به شرطی که فقط یک خودرو
متعلق به خود پارک نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر شما اختیار جای پارک خودرا دارید