مشاوره حقوقی رایگان - پارک کردن خودرو در محوطه مشاع

سلام. در مجتمعی مقرر شده هر واحد فقط 1خودرو مجاز به پارک در محوطه دارد و خودروهای اضافی هر واحد بیرون مجتمع باید پارک کنند .. چند واحد هیچ خودرویی ندارند و نمیذارند واحدی که خودروی دوم دارد جایشان پارک کنند و گذاشتند برای مهمان هایشان. ایا این کارشون قانونیه؟

پاسخ ها :

مریم پایان طبری

مریم پایان طبری:

با سلام
پارکینگ متعلق به هر واحد، اختصاصی بوده و استفاده سایرین صرفا با اذن مالک آن مجاز میباشد. داشتن یا نداشتن خودرو تاثیری در حق استیفای مالکانه ندارد.
در صورت تمایل به دریافت مشاوره میتوانید با شماره ذیل تماس بگیرید:
طبری- وکیل دادگستری