مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از حیاط خلوت مشترک

سلام. من یک واحد آپارتمان طبقه همکف خریداری نموده ام. این واحد دارای یک حیات خلوت است که در قرارداد ذکر شده این قسمت مشترک میباشد اما در ورودی آن از اتاق خواب خانه بنده است. از طرفی همسایه طبقه بالا پمپ آب خود را در آن قرار داده که موقع استفاده باعث ایجاد صدا و مزاحمت برای بنده میشود. آیا همسایه بالایی میتواند پمپ خود را در حیاط خلوت قرار دهد؟ و منظور از حیاط خلوت مشترک چیست و همسایه بالایی چه حقوقی در استفاده از این قسمت دارد؟

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

استفاده از حق بر اساس قاعده ضرر تا جایی است که موجبات تضییع حق دیگرا نشود
در مورد شما هم همین قاعده مصداق دارد بیشتر یک مسیله عرفی است و نیاز به تحقیق توسط دادگاه می باشد که ایا به کار گذاشتن پمپ مزاحمت محسوب می شود یا خیر