مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام خسته نباشید اینجانب مهریه ام رو دریافت کردم و الان خواستار طلاق توافقی هستم مراجعه کردیم به مرکز مشاوره ایشان گفتن باید از دفتر اسناد رسمی نامه بخشش مهریه بیاری و دفترخانه از من پدر و مادر خواستن برای نامه من کارمند دولت هستم آبروریزی میشه حالا باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

سلام نیازی به نامه دفتر اسناد رسمی نمی باشد وشما توافقاتون مینویسید ودر جلسه رسیدگی دادگاه شرکت میکنیدودادگاه مطابق توافقاتتون رای میده