مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو در تصادف

سلام. بنده در تاریخ 99.12.10 با یک خودروی پراید تصادف کردم که سه سرنشین داشت و ادعا به مصدوم شدن داشتند و بعد از رسیدگی اورژانس و سایر مراحل که بعد از ورود افسر راهنمایی رانندگی مقصر راننده خودرو مقابل شناخته شد. الان چند روز هست که بنده دنبال ترخیص ماشین خود و گرفتن خسارت هستم ولی هنوز موفق نشدم و هر روز من رو برای گرفتن رضایت به کلانتری احضار میکنند و فردا هم وقت دادسرا داریم که مصدومین بیایند و بگویند که چیزیشون نشده و رضایت بدهند و ماشین بنده ترخیص بشود. خواستم بدونم من باید چی کار کنم؟ الان من در این شهر غریب هستم. بعد از چهار روز تصادف امروز به زور تونستم کروکی تصادف بگیرم. افسر راهنمایی کروکی نمیداد و کلانتری هم هر روز من رو سر میدونه کلی از افسر راهنمایی تهدید شدم که یک بار دیگر اینجا تصادف کنی بلایی سرت میارم چنین و چنان و .... خلاصه آیا این همه کار واقعا روند اداری هست یا دارند من رو اذیت میکنند؟ چون همون شب باید به من کروکی میداد. طرف هم مقصر و من ماشینم رو در میاوردم میرفتم برای تعیین خسارت میشه شما کمک کنید من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام عرض ادب دوست عزیز از آنجایی که مقصر حادثه شما نبوده اید با توجه به این که خودتان می گویید مقصر خودرو دیگر بوده و درصد تقصیر را اعلام ننمودید حالیه چگونه ممکن است که سرنشینان خودروی مقابل از شما شکایت و شما را وادار به اخذ رضایت از آنها نموده اند و در زمان وقوع حادثه که از آن حدود دو ماه میگذرد افسر راهنمایی و رانندگی در همان شب موظف تنظیم صورتجلسه و ترسیم کروکی و اعلام مقصر حادثه می نمود مجموع شما جلسه فردا را بروید و عدم و مقصر شناخته شدن خودتان را در حادثه تصادف بیان نمایید اگر به نتیجه ای نرسیدید حتماً علیه آن سه نفر مخصوصاً راننده مقصر و اداره راهنمایی رانندگی و آن افسر راهنمایی و رانندگی طرح شکایت تخطی از قوانین راهنمایی و رانندگی و اطاله در رسیدگی به حادثه تصادف و اعمال وظیفه و توقیف طولانی مدت و غیر قانونی خودروی خویش و مطالبه خسارت از مقصرحادثه به انضمام جمیع خسارات دادرسی طرح دعوای حقوقی نمایید البته بنده شما را به صبر و بردباری بیشتر رهنمود می نمایم چراکه طرح دعوا بسیار زمان بر است موفق باشید سهیل گالشی علی آبادی وکیل پایه یک دادگستری