مشاوره حقوقی رایگان - تهمت کلاهبرداری

سلام. برادر بنده در یک بنگاه ماشین کار میکردن.. صاحب بنگاه در بستن چندین قرارداد از ایشون به عنوان شاهد امضا گرفتن ... و یک دفعه ناپدید شدن و پول خریداران را بدون انتقال سند بردند.. حالا این افراد از برادر بنده به عنوان کلاهبردار شکایت کرده اند و دادگاه ایشون رو بازداشت کرده اند و حکم وثیقه 100 میلیونی میخوان... چه باید کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" وثیقه بسپارید و وکیل دادگستری استخدام نمائید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر صرفاً شهادت باشد ایشان ازاد می شوند
در این خصوص یحتمل مقوله شراکت مطرح شده است
پیشنهاد می کنم حتما از وکیل در اینخصوص بهره مند شوید
شما می توانید با بنده و یا همکاران محترمم در داراه تماس حاصل نمایید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با توجه به حوزه مربوطه با بنده یا همکاران محترم تماس بگیرید

جواد  وطن خواه قولنجي

جناب آقای جواد وطن خواه قولنجي :

احتمالا به اتهام معاونت یا مشارکت در بزه کلاهبرداری تحت پیگرد می باشد وثیقه تودیع نموده و وکیل اختیار نمایید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،صرف شهادت هیچ جرمی راثابت نمی کند،احتمالات دیگری متصورمی باشد.موفق باشید