مشاوره حقوقی رایگان - از دست یک باند که ماهها بر روی من کار کردند و دردسر درست کردند رها شوم

با عرض سلام مجدد در پیرو پرسشم از خانوم س که مصرف کننده مواد شیشه هست و با هر مردی که قاچاقچی هست بسیار دوستها دارد چه زن چه مرد بنده خودم مصرف کننده تریاک میباشم در همون روزهای اول که س برای کار آمد منزلمان من میخواستم تریاک تهیه کنم و باید به محل قدیممان میرفتم برای همین س گفت چرا راه دور میری دوستم ن که همسایه ما هست در خیابان ... آدرسشون هست و گفت که دوست پسرش الف که با ن با یکدیگر زندگی میکنند در محل سکونت جدید ما که چندین کیلومتر فاصله دارد تا منزلمان الف از بخت بد من قاچاقچی و خلافکار در محل جدیدمان اقدام به خلاف میکند و بیا تریاکت را همین چهارراه بغل اتفاقا اون از پایین میاد محل شما مواد میفروشد چون منزل پدری الف در محل جدیدمان هست خلاصه با الف آشنا شدم که ای کاش نمیشدم که روزگار ما را سیاه کردند به نحوی که الف یکی از اعضا باندی در محل ما میباشد که با خلافکارهای پایین آشنا هستند و دوست آنقدر سر من کلاه گذاشتن به عناوین مختلف حال که من متوجه شدم که اصلا اینها برنامه ریزی کردند میخوام جلوی الف در بیام و بگم چه میخواهی مگر گوشی شنود دار جاسوسی به ما نفروختی و مگر اینچنین و آنچنان و میخواهم پلیس را در جریان قرار دهم که حتی در کلانتری محل این باند با بعضی از مامورین رشوه بگیر آشنا هستند و مادرم بسیار ترسیده و حالا من میخواهم سر به تن الف نباشد اما بدلیل ترس مادرم که میکشند ما را مجبورم تلفنی جوابش را بدهم و از درخواستهای پول دستی او را از سر خود باز میکنم اما ول کن نیستند و حتی برای س طرح ریختن که چگونه شکایت کند از من و رفتند و با یک دانشجوی وکالت مطمینا چون پول که ندارن و توافقی برایشان شکایت تنظیم میکند و بنده تک و تنها با گرفتن یک وکیل که آنهم فقط به پرونده شکایتم رسیدگی میکند و لا غیر با وجود مدارک متعددی که از این باند به ایشان داده ام روز اول قبول کرد که همشان را تارو مار میکنم و آن را نیز استوار وظیفه کلانتری محل به من معرفی کرد که حالا که بیشتر پول را نزدیک به 9 میلیون تومان گرفته میگوید من فقط میتوانم فلان کار را بکنم و باید تا 3 الی 4 ماه صبر کنی لطفا بگید چطوری از شر مزاحمتهای این افراد خلاص شوم به خدای لا شریک له و به ایمه اطهار عین واقعیت را نوشتم و بیایید و راهکاری برای من تنها پیدا کنید از نظر مالی مهم نیست فقط امنیت جانی ما واقعا در خطر میباشد بنده الان مدت 4 ماه میباشد که تا خود صبح کشیک میدم و انواع پیف پاف و چوب و آب جوش مدام درست میکنم که اگر همانند یکبار که از دیوار ساختمان آمده بودند داخل و 5 صبح به آرامی درب را زدند و خلاصه ممکن هست چند نفری بیان راهکار بدید فقط لطفا از پلیس صحبت نکنید چون به 110 که زنگ میزنم باید برم خدمتشان و آنها نشسته روی موتور با خیالی راحت جواب میدهند که حتی علنی گوشی بنده را الف از جیبم زد و به پلیس زنگ زدیم مامور وقتی آمد گفت شما پس دوست هستید این سرقت نمیشود الان یک موتوری میاد و رفت بعد از اون موتوری آمد گفتم سارق توی منزل نشسته و چه کنیم بیا و بگیرش که گفت اگر ادعای حیثیت بکند میخواهی چکار کنی برایت گران تمام میشود که بنده رفتم تو فکر که بگم آقا شما لطف کن بیا و اونها رو مستقر کن کلا ساکن منزل ما شوند و ما زودتر زحمت را کم کنیم و از خونمون کلا بریم و بفرما بالا شما با ایشان فیلمی فوتبالی چیزی نگاه کنید تا من تخمه برایتان در حال رفتن از خانمان بخرم حتی که بد نگذرد که موتوری رفت و خدایا چی بگم لطفا راهکار بدید ممنون خیلی حرف زدم تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" به این سؤال قبلاً پاسخ داده شده و تکراریست !

پرسشگر :

باسلام منظورتان این میباشد از این اتفاقها زیاد میباشد وچیزی طبیعی هست یا من قبلا این سوال را کردم وبعد وارد سایت شدم و دوباره از طریق سایت دادراه این سوال را مجدد پرسیدم لطفا بنده رو تفهیم کنید شاید سطح سوادم اندک میباشد و بلد نیستم چه باید کرد اما در مورد تکراریست وعلامت تعجب بنده خودم مثل شخص محترم شما در مقابل ان 100 علامت تعجب برایم پیش امده لطفا راهنمایی بفرمایید بار اول میباشد که بنده با این مورزد برخوردم متشکرم.

پرسشگر :

باور بفرمایید و برای عموم وهم حتما چاپ کنید و اصلا بدید پخش کنن بنده هزینشو میپردازم من در ایران زندگی نکردم و از وقتی امدم ایران اگر ناخوداگاه به کسی در حال راه رفتن شانه ام کمی فرد مقابل رو لمس کرده کلی عذر خواهی و متاسفم گفتم اما انگار مردم ایران فکر میکنند اگر کسی مودب بود از قشر عوام گرفته تا دکترای ساکن ایران گمان میکنن باید به انها وجه دستی داد و متاسفم برای مردمم واقعا لطفا قابل مشاهده باشد برای همه فراموش نشود منت میگزارید اگر این کار را بکنید فقط یک جمله سربلندی گر تو خواهی با همه یکرنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است و مدعی خواست که برکند ریشه ما غافل از اینکه خداست در اندیشه ما .

دادراه

دادراه:

استان :

وکیل گرامی این کاربر قبلاً سوالی نپرسیده است. احتمالاً با فرد دیگری اشتباه گرفته اید.

یک وکیل

سلام " مدیر محترم سایت دادراه " سلام علیکم . به استحضار می رساند : شباهت های زیادی بین متون سوالات شماره های 1959 و 1964 به چشم می خورد که به نظر رسید نگارنده آن شخص واحدی باشد از اینرو راهنمائی لازم به پرسشگر محترم در سوال 1959 ارائه شد و در سوال دیگر تحت شماره 1964 به پرسشگر اعلام شد بر مبنای پاسخ به سوال 1959 ، سوال 1964 تکراریست !

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.االله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
با توجه به حساسیت پرونده شما و نیاز به بررسی دقیق در صورت تمایل جهت هماهنگی برای ملاقات حضوری با شماره همراه اینجانب تماس حاصل فرمایید

یک وکیل

با سلام موضوع شما نیازمند مشاوره حضوری است و برخی از مسایل و ذکر آنها در صفحه سوالات عمومی چندان موجه نیست.

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام شما نیازمند مشورت حضوری با وکیل می باشید موضوع شما حساس و پیچیده می باشد.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

سوال طولانی است تلفنی مشاوره بگیرید