مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. با شخصی شریک شدم قرارداد شراکت ننوشتیم من مغازه داشتم حدود 200 ملیون سرمایه داشتم و سابقه مفید قرار شد اون مبلغ 400 الی 500 میلیون سرمایه بیاورد و درامد نصف نصف باشد ولی بعد از گذشت 11 ماه جمعا 120 میلیون اورد و 40 میلیون برداشت کرد و چون به من گفته بود پول میارم تو جنس بخر من جنس خریده بودم ولی اون پول نیاورد من مجبور شدم برم نزول کنم و ماشینم بفروشم و طلا بفروشم چون ابروم نره طلا فروختم 9 ملیون الان شده 35 ملیون ماشین فروختم 28 ملیون الان شده 70 ملیون و غیره و با این حال حدود 200 ملیون از چکهام دست شرکت ها و اشخاص برگشت شد بعضی چک ها از شریکم بود که بعضی به اسم شرکت ها برگشت خورده و بعضی به اسم برادرم برگشت زدم و بعضی چک ها حامل هست و بعضی در وجه همان شرکت ها یا شخص و یک فقره چک سفید امضا ازش دارم که بابت تخلیه یه مغازه بوده و داخل چک نوشته که بابت تخلیه بوده و یک فقره چک هم به مبلغ 24 ملیون که بابت یکسال اجاره مغازه بوده که قرار بوده اجاره رو شریکم بپردازه ولی من پرداختم و رسید هم دارم. ولی من با کلی قرض و وام تونستم بدهی ها رو بدم و چک هارو پس بگیرم و الان چک ها هم نگه داشتم و شریکم قرار بود کلیه ضرر های من رو بده چون خودش قبول کرده بود که تو نزول کن بدهی هارو بده من چون باعث شدم ضرر کنی ضرر هارو قبول دارم و در ضمن یک ماه اخر شراکت شریکم یه نفر رو به عنوان حسابدار مغازه به مغازه اورد و بعد با همکاری اون با کلک و حیله یه برگه سفید امضا از من و پدرم گرفتن که قرار بود قولنامه خودرو باشد ولی رفتن داخلش تایپ کردن که من باید اصل پول ایشون (120 ملیون که 80 ملیونش همان چک هایی هست که پاس نکرده) و 50 ملیون سود 11 ماه شراکت رو به ایشون بپردازم از بابت زیان یه کلمه ننوشته و من وقتی از این قرارداد مطلع شدم شکایت کردم از هر دو و اون هم چند روز بعد با یک وکیل از من شکایت کرد و در دادگاه من نیومد و رفت وقت گرفته ولی من رفتم تو دادگاه حقوقی که اون شکایت کرده بود جلسه اول من ادعای برگه سفید امضا رو مطرح کردم و جلسه اول به پایان رسید و ابلاغیه اومد برای من که در جلسه دوم شاهدم رو بیارم که پدرم بوده و چند روز مانده به جلسه دوم برادرزاده شریکم امد و گفت که میخاد یه حقیقتی رو به من بگه که بیان داشت چند ماه پیش عمویم به در خانه ام امده و اظهار کرده که من با همکاری حسابدار با بدبختی توانستم یه برگه سفید امضا از شریکم و پدرش جور کنم و تو حاضری بیایی زیر این قرارداد که تایپ کردم را امضا کنی و به دروغ بگویی من شاهد بودم که من گفتم این کار را نمیکنم و عمویم گفته 10 ملیون به تو نقد میدم که باز هم من قبول نکردم و در اخر با کلی قسم که به کسی نگم از اونجا رفته که من از اون روز به شدت عذاب وجدان دارم و به همین دلیل آمدم حقیقت را بگویم .و من وی را بردم پیش یک وکیل اظهاراتش نوشت و انگشت زد و گفت در دادگاه هم می ایم و روز دادگاه وقتی جلسه شروع شد قاضی نگذاشت شاهدین من بیایند در جلسه( علارغم اینکه در ابلاغیه نوشته بود من باید همراه شاهدینم بیایم) و شاهد اون که حسابدار باشد به دروغ قسم خورد و گفت من و پدرم قرارداد را خواندیم و امضا کردیم و من به قاضی گفتم برادرزاده ی شریکم پشت در هست و میخاهد بگوید که عمویش رفته پیشش و گفته قرارداد سفید بوده ولی قاضی نگذاشت و حتی پدرم هم که شاهد بوده بوده برگه سفید امضا کردیم هم نگذاشت بیاد داخل و حتی من تقاضای کارشناسی برگه رو کردم که تاخر امضا ها معلوم بشه و بعد قاضی به من گفت اظهاراتت بنویس که چند رز بعد دیدم قاضی رای صادر کرده و من محکوم کرده نه قرارداد کارشناسی فرستاده نه شاهد های من رو قبول کرده مگه میشه قاضی اینجوری حکم بده به هر کی میگم میگه عجیبه ایا کاری از من ساخته هست.
چند نکته
1 من حدود 80 ملیون چک از شریکم دارم که داده بوده لاستیک خریده و چون طرف حساب ها من را میشناختن پول انهارو دادم و چک ها پیش من هست ایا رو چک ها میتواننم اقدام کنم؟
2 یه چک سفید امضا دارم از شریکم در مورد یه مغازه اجاره ای که رفتم چک رو گرفتم از صاحب مغازه این چک قابل اقدامه؟
3 یه چک دیگه 24 ملیون بابت کرایه سال اجاره مغازه دارم که قرار بوده اون بپردازه و من پرداختم
فکر میکنم قاضی کاملا داره طرف اونو میگیره
3 من چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودبایکی ازوکلاحضورامشورت نمایید.