مشاوره حقوقی رایگان - احکام

زن و مردی بدون اطلاع از اینکه چه حکمی دارد رابطه از مقعد ولی تا ختنه گاه داشته اند وحالا میخواهند ازدواج کنند حکمش چیست و باید چه کار کنند؟

پاسخ ها :

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

اولا اثبات این موضوع سخته مگر طرفین چهاربار اقرار نماییند .و در صورت اثبات در حکم زنا میباشد

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر آن زن شوهر نداشته اشکالی از نظر فقهی بر این ازدواج وارد نیست.از نظر قانونی هم مشکلی ندارد،امام خمینی هم در تحریرالوسیله قائل بر این نظر هستند.