مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و فروش مال غیر و استرداد خودرو

با سلام. لطفا لطفا خواهش میکنم پاسخ دقیق دهید من پول وکیل ندارم و چندساله بخاطر ورشکسته شدن و بدهکاری نتونستم پیگیر این خودرو شوم پس راهنمایی دقیق نمایید. بنده در برج 6 سال 96 خودرو سمند سورنی از پسر خاله ام بصورت قولنامه دستی به مبلغ 21میلیون خریدم و 18میلیون نقدا پرداخت و 3میلیون الباقی هم بدلیل نداشتن پول قرار شد خودرو شش ماه بصورت اجاره دستش باشد تا بدهی من تسویه شود و شب عید سال 97 خودرو را بمن تحویل دهد (با ذکر در قولنامه) و سند نزد من میماند و کارت و بیمه نامه نزد پسر خاله ام. ایشان خودرو را به همکار یا دوستش که شریک کاریش هست امانت میدهد و او نیز خودرو را میبرد و پشت سرش را هم نگاه نمیکند به این بهانه که باید حساب کتاب منو روشن و مبلغی که بدهکاری بدهی. بعد از مدتی که رفتیم برای توقیف پلاک گفتن خودرو تعویض پلاک شده. در حالیکه هیچگونه مدرک و قولنامه ای نداشته تا بتواند تعویض پلاک بکند و تاکنون چند دست چرخیده و هیچکدام از خریداران را نمیشناسم که از آنها شکایت کنم. سند خودرو و شناسنامه قولنامه دست من است. حال من باید چکار کنم که پسر خالم توی دردسر نیوفته (فقط بخاطر خاله پیرم) ولی بتونم با قولنامه ای که دارم پیگیر شوم تا از فروشنده مال غیر و دیگر خریداران که نمیشناسم (از جهت اسم و رسم و مشخصات) شکایت کنم. در دادخواست چه باید قید نمایم تا پای همه خریداران وسط باشد و بتوانم تمام خسارات احتمالی را از همه آنها بگیرم. اصلا به مالم یا پولم میرسم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله این امکان برای شما وجود ارد هرجند که کمی سخت هست اما راه دارد و میتونید به حقوق خودتون برسید