مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از خودرو امانتی

سلام خسته نباشید سواله من اینه ماشینمو به یکی از اقوام پسرعمم برای یک ساعت دادم تا کارش رو انجام بده یک روز طول کشید ایشون نه جواب تلفن دادن هیچی من سریعاً شکایت و خیانت در امانت کردم شاهد هم بردم اسناد مدارک همه چی بردم که این مورد به شورای حل اختلاف فرستاده شد برا صلح که ما رضایت ندادیم
وادامه نگو آقا معتاد بوده ماشینو جلو درب یه دزد عینه خودش گذاشته اوناهم تمام چراغا ضبط تویه ماشینوخالی کردن و میخواستن با ماشین دیگه تعویض کنن که پلیس خداروشکر سررسیده همه چیو فهمیده دستگیر کرده ما هم از همشون شکایت کردیم الان پدر این آقایه مثلا فامیل اوایل میگفت تمام خساراتو میده الان میزنه زیرش که ما پول تعمیر ماشینو نمیدیم پسرشونم فراری دادن واقعا دستمون خالیه انقد که هزینه کردیم این چن روز لطف میکنید بگید چیکار کنم پوله هزینه تعمیرو کامل بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دنبال شکایت کیفری بگیرید مجبور میشه پرداخت کنه.ضمن اینکه میتونید تامین دلیل کنید ومطالبه خسارت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا خسارات وارد شده توسط کارشناس رسمی دادگستری برآورد شود.
سپس بر مبنای نظریه کارشناس، دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را به ثبت برسانید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود هم کیفری وهم حقوقی میتوانید اقدام کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر به جرم خیانت در امانت محکوم قطعی شد . می توانید دادخواست مطالبه خسارت ناشی از جرم به دادگاه تقدیم نمایید .

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

توافق یا ادامه شکایت و دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست مطالبه ضرر و زیان بدهید

جواد  ابراهيم پورآذر

جناب آقای جواد ابراهيم پورآذر :

سلام شما شکایت خیانت در امانت خودراپیگیری کنیددرصورت اثبات خیانت در امانت ضرروزیان راهم اگرنواقصی خودرودرزمان کشف در گزارش پلس باشه یا تامین دلیل کرده باشید می توانید دریافت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا از پدر این آقا نمی تونید مطالبه خسارت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پیگیر شکایت خود در دادسرا شوید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید درخواست تامین دلیل کنید و میزان خسارت وارده به خودرو را برآورد کنید سپس از طریق دادگاه اقدام به مطالبه آن نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای مطالبه خسارت بعد از قطعی شدن حکم از طریق اجرای احکام اقدام‌کنید