مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام ماشین خریدم اما چون جای نگهداری نداشتم در پارکینگ یک نفر از دوستان گذاشتم الان میخواهم ماشین تحویل بگیرم نمیده سند به نامش نیست میتونه ماشین بالا بکشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
با یک وکیل همراه شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر سند متعلق به  شما می‌باشد می‌توانی در محل مراجعه نمایید و با پلیس 110 تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانید جهت استرداد خودرو اظهارنامه ارسال کنید و سپس با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه ارسال کنید که امانت را برگرداند و اگر افاقه نکردشکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر و این در حالی است که سند به نام شماست و ماشین را به رسم امانت در پارکینگ خانه دوست خود پارک کرده اید و ایشان طبق قانون مکلف به استرداد مال امانی هستند‌‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما میتوانید شکوائیه خیانت در امانت مطرح

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تحویل

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر ماشین متعلق به مالک که دارای سند رسمی است، می باشد