مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه

سلام. یک باب مغازه قولنامه ای فروختم تجاری نداشته و تو قولنامه قید شده و قید شده هزینه شهرداری با خریدار است. در ماده صد پرونده داشته خریدار میگه به من نگفتید. مالیات انتقال پرداخت شده و مغازه تحویل دادم. خریدار میتونه قول نامه فسخ کنه چون نگفتم تو ماده صد پرونده داره؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر اگر در قرارداد ذکر شده باشد که این مغازه ، تجاری نیست و هزینه ها ، بر عهده خود خریدار است