مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه با توجه به درصد های تعیین شده

سلام علیکم ، یا الله
سال گذشته در یک شرکت معدنی حادثه ای برایم اتفاق افتاد و از ناحیه سمت چپ قفسه سینه دچار مصدومیت شدم که پس از بررسی سانحه نظر نهایی دادگاه تقصیر 20 درصدی بنده و 80 درصدی کارفرما بوده است.
دیه تعیین شده در دادگاه شهرستان برای بنده 80 درصد از بیست و نه درصد و یک هزارم دیه کامله بوده.
اما طرف پرونده درخواست تجدیدنظر نمود.
در دادگاه تجدید نظر استان تجدیدنظر خواهی ایشان مردود شد اما دیات نیز به شرح ذیل اصلاح گردید (عینا جملاتی که در رای دادگاه مکتوب شده است) :
1 . دیه شکستگی دنده چهارم یک صدم
2 . شکستگی دنده های 5 - 6 - 7 - 8 و 9 که قلب را احاطه کرده است که در دو نقطه بوده به بیست و پنج صدم دیه کامله
3 . شکستگی دنده دهم که در دونقطه بوده دو صدم
4 . آسیب نسج نرم دنده های 4 - 5 - 6 - 7 - 8 و 9 و 10 به 3/6 - صدم دیه کامله بعنوان ارش
5 . شکستگی انتهای زند اعلی طرف چپ به هشت صدم دیه تعیین میشود .

حالا اگر محبت بفرمایید و بهم بگید که دیه ای که برایم تعیین شده چه مبلغی هست ممنونتون میشم.
اجرکم عند الله

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام به این سایت مراجعه کنید
armanrostamilawyer.com
امید است مفید فایده قرار بگیرد

پرسشگر :

سلام ضمن تشکر از توجه حضرتعالی
من این مورد رو متوجه نمیشم
( 4 . آسیب نسج نرم دنده های 4 - 5 - 6 - 7 - 8 و 9 و 10 به 3/6 - صدم دیه کامله بعنوان ارش )
میشه این مورد رو واضح تر بیان بفرمایید
دقیقا چند درصد هستش ؟
سپاسگزارم

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

در خصوص 3/6 اگر چنانچه نگارش ان درست باشد یعنی این میزان را در دیه کامل ضرب کنید جواب به دست خواهد امد
موید باشید