مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل و نصف اموال

من تمام مهریه خانوم که 114 سکه بوده پرداخت کردم و شرط تنصیف اموال هم امضا کردم.
الان باید هم نصف اموال و هم اجرت المثل هم پرداخت کنم؟
2 فرزند دختر 6 ساله و 2 ساله هم داریم

پاسخ ها :

محمدمجید قاسمی

محمدمجید قاسمی :

سلام
شرط تصنیف در صورت طلاق بدون علت قانونی ودتخلف زوجه است ضمن این مطلب که نصف اموال بطور مطلق نیست بلکه تا نصف امواله یعنی ممکنه 5 درصد اموال و ممکنه 50 درصد،بسته به تصمیم قاضی است

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
هم باید نصف دارایی بدهید، هم مهریه، هم اجرت‌المثل، هم محله.
مگر خانم سازش کند.

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
هم باید نصف دارایی بدهید، هم مهریه، هم اجرت‌المثل، هم نحله.
مگر خانم سازش کند.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که در دعوای طلاق نتوانید سو رفتار زوجه را که باعث طلاق از جانب شما شده است اثبات کنید نصف اموال را که در دوران عقد بدست اوردید باید انتقال دهید توجه داشته باشید ادعای سو رفتار در جلسه اول و با استناد به دو شاهد مرد قابل اثبات است شرط تصنیف طلاق از جانب مرد و عدم سو رفتار زوجه است