مشاوره حقوقی رایگان - اثاث منزل و تنصیف اموال

باسلام
برای تنصیف اموال ایا اواث منزل که مرد خریداری کرده ، خانم میتونه برای این اثاث هم حق تنصیف را بخواهد؟ و شامل اثاث میشود؟ با تشکر

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شرط تنصیف شامل کلیه دارایی های زوج که بعد از ازدواج کسب نموده می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله همه وسایلی که بعد از ازدواج خریداری شده را شامل میشوذ

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورت تحقق شرایط لازم برای تنصیف دارایی، اثاث منزل هم که پس از ازدواج خریداری شده است شامل آن می شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اموال و دارایی به طور کلی اثاث هم شاملش هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله تمام اموالی که زوج بعد از انعقاد عقد بدست آورده است شامل تنصیف دارایی میگردد

به شرطی که اقامه دادخواست طلاق از طرف زوجه نباشد و زوجه ناشزه نباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از حق تصنیف دارایی زوج در صورتی است که طلاق به درخواست زوجه باشد و نسبت به اموال ای هست که زوج در زمان زندگی مشترک آنها را به دست آورده و باید یکسری شرایط داشته باشد که نیاز هست بررسی شود

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، با لحاظ سایر شرایط شرط ضمن عقد تصنیف پاسخ بنده مثبت است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید لیست اموال خانوم و وسایل مشترک مشخص شود و بعد تعیین تکلیف کرد

یک وکیل :

با سلام
هر مالی و دارایی که پس از عقد ازدواج حاصل شده مشمول شرط تصنیف خواهد شد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بله تمام اموالی که زوج

بعد از عقد بدست آورده است شامل تنصیف دارایی است.

مشروط بر اینکه دادخواست طلاق از طرف زوجه نباشد

و زوجه ناشزه نباشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

همه وسایلی که بعد از ازدواج خریداری شده را شامل میشوذ

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله تا نصف شامل کلیه اموال خریداری شده پس از ازدواج با احراز شرایط می باشد