مشاوره حقوقی رایگان - همسرم مهریه رو گذاشت برای اجرا طلاق نمیخواد

مادرم ملکی داشت که ما برای دریافت وام بنام همسرم کردیم در سال 91 بعد از دریافت وام در دفترخانه وکالت فروش بلاعزل به مادرم داد. مادرم به یک نفر دیگه وکالت فروش داد در سال 96 2ماه پیش که وکالت فروشی که مادرم داده بود به یه نفر دیگه من وکالت فروش ازش گرفتم حالا میخواستم بدونم که همسرم تقاضای مهریه کرده آیا می‌تواند ملک را توقیف کند؟ حالا من باید چیکار کنم که اتفاقی برای ملک مادرم نیوفتد ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که جز مستثنیات دین نباشد امکان توقیف هست

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
ملک در حال حاضر به نام همسر شماست نه مادرتون.
همسر شما از شما مهریه می‌خواهد نه از مادرتون.