مشاوره حقوقی رایگان - چرا موضوعات رو در شوراهای اختلاف طول میدهند

چندسال پیش من و برادرم یک دستگاه کمپرسی تریلی با محور عثمان خارجی (یکی از بهترین نوع محورهای کشنده در حال حاضر رقابت میکند) و در زمان معامله در حضور شاهدین طرفین با قیمتی مشخص معامله کردیم و این در حالی بود که به گفته خودش و قرارمون میخواست یک جفت محور عثمان کک چرخ 24 آماده شده تحویل ما بدهد با کمال تاسف کامیون من یک روز بعد معامله بهش بار خورد و راهی شیراز شدیم قبل از رفتن به گاراژ کمپرس رفتیم و قرار شد از اون روز ان کمپرسی از من باشد و شرایط خریدی و به هر حال خریدمش مشکل اینجاست زمانی که من راهی شیراز شدیم این آقای فروشنده با دوز و کلک عوامل آهنگری رو‌ راضی میکنه و درس هرچی وسیله بدرد بخور بوده از کمپرس من باز کرده و هرچی خراب و غیر قابل مصرف بوده از کمپرس خودش باز میکنه و میریزه روی کمپرس که معامله کرده با من خلاصه زمانی از شیراز که برگشتم دیدم اویل پمپ روغن تعویض شده جک بالابر کمپرس عوض شده حتی فنرهایی که بین محورهای عقب هست رو جابجا کرده و خلاصه سرتون رو درد نیارم و حتی محور عثمان ککی که قرار بود زیر کمپرس من بزاره حتی اونم یک جفت محور آشغال و از از رده خارج رو جایگزین کرد که بین این دو محور چیزی حدود 9الی 10 میلیون اختلاف قیمت هست که متاسفانه بعدها فهمیدیم در اون مدت که من در مسافرت کاری بودم فرصتی طلایی گیرش میاد هرچیزی که نسبت به کمپرسی خودش بهتره با کمپرسی که با من معامله کرده بود معاوضه میکنی از جمله مهمترین رکنهای اون رو مثل جک بالابر کمپرس که علاوه بر بالا بودن قیمت سی میلیونی میباشد دچار نوعی نقص فنی هم بوده که به گفته خودش و شاهدانش گفتند حدود 7میلیون کمتر یا بیشتر براتون در میاره اویل پمپ من رو برداشت رو دستگاه خودش ببنده و یک اویل پمپ اوراقی رو تحویل من داد که ناچارا مجبور شدم اقدام به تهیه یک دستگاه اویل پمپ بکنم که با نصب و لوازمش برای من بیشتر از سه میلیون و پانصد در اومد ‌و هم فنرهای لای درشت خشک خودش رو با فنرهای نازک و بلند من عوض کرد و خلاصه تمام این خیانت هاشو مچش رو ‌گرفتیم و گفتیم که معامله رو فسخ کن ولی گفت که اشتباه کرده و خلاصه معذرت خواهی کرد و رفت و ما موندیم با یک کمپرس زوار دررفته و قرار شد در قبال تعمیر و روبراه کردن قسمتهای خراب ان پول خرجی که کردیم از قیمت کل دستگاه کمپرسی کم کنیم و حدود چندین ماه طول کشید که توانستیم طوری آماده اش کنیم که مشغول شویم اون روزها با توجه به خرجهایی که برای کمپرس کردیم و مقدار پولی که نقدی بهش داده بودیم حدود دوازده میلیون محور جدید خریدم حدود 4الی5 میلیون جک خرابش خرج داشت حدود 3میلیون اوبل پمپ روغنش شده و فنرهای عقب رو هم تعویض کرده بود که این خودش باعث شکستن فنرها بخاطر نازکیشون میشد و از همه مهمتر چیزی حدود 5 الی 6 میلیون یا کمتر ما خرج محورهای دروغینی کردیم که به هر حال بهتر باشه که محورها عثمان کک در نیومد و یک بارم وسط بیابون سه رو خراب شد که اگه یه حساب انگشتی بکنید می بینید که 6میلیون نقدا داد بن 12تومن محورهای جدید خریدم 3تا3 و پانصد اویل پمپ روغنش شده و بخاطر دروغی که بابت محورها گفت از رو حساب اعتماد این آقا که نون و نمک خورده بود رفتیم و 4الی5میلیون هم برای رو برا بودن اون خرجش کردیم که متاسفانه ما رو بدجوری بهم ریخت اگه یک حساب انگشتی بکنید خواهید دید که من با خرج هایی کردم و اجرتی دادم و پول نقدی که دادم کمپرس این مرد حدود 25 الی 26 میلیون در اومده که اگر خرج خرابی جک رو هم اضافه کنم این کمپرس بالای 31 میلیون برام دراومده و منم این کمپرس رو بین 23 میلیون تا 24میلیون معامله کردیم و بخاطر اشتباهاتی که کرد هر بار که برای حسابهای کمپرس بده بستونس رو شروع میکردم زیر بار نمیرفت و حرفهایی که در حضور چند آدم بالغ سالم و عاقل زده رو رد میکنه و این قضیه دو سه سال طول کشید تا اینکه بازارها با رفت و کمپرس 23تومانی ما شد بالای صدمیلیون از اون روز به بعد بود که مدام دور ما میومد که حساب کتاب کنیم که اون بالا توضیح داد در زمانی که من کمپرسی رو دوربرش رو‌ گرفتم و آماده کارش کردم ملاحظه کردید که از اصل قیمت کمپرس 6الی7 میلیون اضافه خرج کردم که بخاطر نون و نمک و چشم تو چشم‌ شدن زیاد بهش اهمیت ندادیم اما امر این آقا بعد سه چهار سال تقاضای کمپرس رو میکنه که بالای قیمت تعیین شده اش بهش داده بودم و اون روز فهمیدم که چرا هیچ وقت با پیام هایی که میدادیم که بیاید و در حضور چند فرد معتمد قولنامه بنویسم نمیومد حال که مال قیمتش چند برابر شده بود رفت ادعا کرد و متاسفانه کمپرس من در پارکینگ چند ماهه خوابیده و برای دادگاه خودمون رو آماده کردیم و خلاصه پروسه دادگاه طوری پیش رفت که ادعایش رد شد و تمام شاهدان خودش و من ادعا کردند که این کمپرس به شخص من فروخته شده و ادعای خواهان رد شده است بعد این حکم پرونده وارد شعبه تجدید نظر شد و در اون دادگاه ادعا کرد که من هیچ شکایتی از من و برادرم ندارم ولی من از آقای ش. شکایت دارم و آقای ش. در این جریان شریک کامیون و کمپرس میباشد تا جایی که قاضی شعبه چهار شورای حل اختلاف گفته برادر من تو هر بار یه چیزی میگی یک بار میگی اجاره دادم یه بار میگی فروختم باز میگی به اینها نفروختم و فقط به آقای ش. فروختم هردقیقه یک حرفی میزنی که اگه یعنی من شخصا این کارها و حرفها رو میزدم از جلسه دادگاه پرتم میکردن بیرون و پرونده رو مختومه میکردم حالا میشه به من و شریکم کمک کنید و راهی بگید که اینطور در کمال ناباوری و نامردی حق پایمال شده مون رو از چنین دغل بازهایی پس بگیریم و سه تا زندگی که بخاطر حرکت این آقا چند وقته با وضعی نه چندان آروم روزگار میگذرونند چون با این طرز رفتار و ادعا و اینطور مطمئن حرف زدن شک ندارم کسی هست که داره بهش خط میده بخدا خوشحال شدیم وقتی گفتند جناب ر. درست دنبال چنین افرادی میگردند و براحتی حق رو ناحق میکنند شرمنده که وقتون رو گرفتم واقعا معذرت میخوام امیدوارم جواب خوبی برام بیاد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پاسخ به سوال مفصل و طولانی شما در نوشتار نمی گنجد. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مشکل شما باید حضوری بررسی بشود تماس بگیرید تا..