مشاوره حقوقی رایگان - نحوه رفع توقف اموال بابت مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید، من با همسرم در چند ماه گذشته دچار مشکلاتی شدیم که مجبور شدم توقیف اموال ایشان را بگیرم الان میخوام ملک و از توقیف خارج کنم . لطفا میفرمایید به چه صورتی باید این کار را انجام بدم. ممنونم از توجهتون.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با مراجعه به دفتر ازدواج محل عقد تقاضای رفع توقیف بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به همان مرجعی که درخواست توقیف داده اید مراجعه کرده و کتبا درخواست رفع توقیف بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما باید به اجرا ثبت یا اجرا احکام ( هر مرجعی که ملک را توقیف کرده ) مراجعه کنید و درخواست رفع توقیف نمایید