مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وکالت نامه قبل رفع توقیف اموال امکان پذیر هست‌؟

سلام. بنده اموال همسرم رو برای دریافت مهریه توقیف کردم حسابهای بانکیش به حساب دولت منتقل شده ولی هنوز 10 روز زمانش تا اینکه بقیه مبلغ مهر رو بپردازه تمام نشده و ماشینش توقیف فیزیکی نشده و ماشین و خونه وارد روند کارشناسیو مزایده نشده.همسرم میگه راضیم که اموالم رو به نامت بزنم تو رفع توقیف کن که الکی یک عشر از اموال رو دولت نگیره .بنده چجوری میتونم مطمین بشم که اموالش رو بنامم میزنه یا وکالت محضری میده و چه ضمانتی میتونم ازش بگیرم؟ آیا امکانش هست قبل رفع توقیف ضمانتی یا تعهدی بگیرم که بعد رفع توقیف نتونه اموالش رو بنام کس دیگه بزنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در دفترخانه تعهد نامه محضری بگیرید و قید کنید اگر انتقال ندهد باید فلان کار را انجام دهد . در حقیقت امتیاز بگیرید و ضمنا وکالت در طلاق هم برای مدت نامحدود داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود روال قانونی طی شود و به گفته های شوهر خویش اعتنا نکنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
بله
شما باید ابتدا درخواست انصراف بدهید و از اموال رفع توقیف گردد و سپس بلافاصله در دفترخانه ، اسناد مالکیت خودرو و خانه را انتقال بدهید

و میتوانید ابتدا با تنظیم مبایعه‌نامه عادی اموال را به شما منتقل نماید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است