مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق بازنشستگی خود و دریافت حقوق بازنشستگی پدر

با عرض سلام و ادب برای شما عزیزان محترم. اینجانب یک زن بی سرپرست با 62 سال‌ سن هستم. از زمانی که آقای حسن روحانی رئیس جمهور ایران گفتن‌ هر کس حتی شماره بیمه تامین اجتماعی دارند حقوق پدر متوفی ارتش آجا را قطع کردند. حالا بنده مستاجر و مریض سرطانی هستم و دارو مصرف میکنم و با این تورم چه خاکی در سرم بریزیم. لذا خواهشمند عاجزانه تقاضا دارم اگر که میشه من از تامین اجتماعی که حقوق بنده 750 هزار تومان است قطع شود و حقوق پدرم را دریافت کنم. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

به ساتا مراجعه کنید اگر قانون اجازه دهد حتما انجام میدهند.
برقراری حقوق مدتی طول می کشد و شما در آن مدت ، از اینجا رانده و از آنجا مانده میشوید.
باز بپرسید که روش آن چیست.