مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ ساختمان

سلام. آپارتمان ما مدیر ندارد و یک نفر از همسایه ها شارژ جمع میکند و هزینه های ساختمان را پرداخت میکند اما حاضر نیست تا به صورت کتبی به عنوان مدیر ساختمان معرفی شود و حاضر به پرداخت هیچ گونه رسید هم در قبال پول دریافتی نیست. اگر من شارژ ساختمان شامل هزینه آب و برق و گاز و سایر تعمیرات را پرداخت نکنم با مشکل مواجه خواهم شد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله همسایه ها میتونن از شما شکایت کنن بنابراین شما در حضور حداقل دو شاهد پول شارژ رو پرداخت کنید