مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک

با سلام.
بنده یک فقره چک به مبلغ شش میلیون تومان بابت خرید سهم‌الارث که شماره سریال چک در قولنامه قید شده، اما در وجه حامل به خواهرم دادم.
از قرار شوهر ایشان از خانه چک را به سرقت برده و قبل از تاریخ موعد چک، حکم قضایی بابت مسدودی چک گرفته شده است.
شوهر ایشان چک را به شخص دیگری خرج کرده و آن شخص بعد از برگشت چک، از بنده شکایت کرده است.
چه راه حلی پیشنهاد می دهید؟
باتشکر از زحماتتان.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
پس از دستور مصدود شدن چک به بانک، شما باید ظرف یک هفته شکایت خود را مبنی بر سرقت چک به دادسرا تقدیم نمایید.در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.