مشاوره حقوقی رایگان - صفحه آخر شناسنامه

با سلام بنده چند ماه پیش شناسنامه قدیمی آن را تعویض به شناسنامه جدید کردم. الان برای اداره مان کپی صفحه شرکت در انتخابات را از ما میخوان؛ ولی بنده کپی ندارم و در ضمن همه انتخابات را شرکت کرده ام لطفاً راهنمایی بفرمایید چکار کنم. با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام هرچند خواسته اداره شما فاقد وجاهت قانونی است اما ممکن است در شرایط مساوی پذیرش حضرتعالی را منوط به ارائه صفحه موصوف شناسنامه نمایند (موضوع التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی مطرح گردد ) در هرصورت تلاش نمائیددر صورت امکان لاشه شناسنامه را ازاداره ثبت احوال ویا اینکه از سوابق دیگر خود نزد دوائر وشرکت های که قبلا بنحوی مراجعه داشته اید موارد خواسته شده را فراهم نمائید تا این مشکل حل وفصل گرددودر صورت عدم امکان تهیه آن در نهایت تقدیم دادخواست به دیوانعدالت اداری مبنی بر ابطال دستور اداره را در این خصوص مطالبه نمائید موفق باشید.