مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه موتور سیکلت

من یک موتور مدارک تکمیل خریدم ولی وقت نکردم برم سند بزنم قولنامه کردم ولی قولنامه هم گم کردم الان میتونم مدارکشو بگیرم ؟ و فقط کارت موتور و کارت سوخت و بیمه نامه و کپی برگ سبز موتور را دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که فروشنده با شما همکاری نمیکند با داشتن شهود دادخواست اثبات وقوع بیع و معامله را ارائه کنید