مشاوره حقوقی رایگان - خودداری یکی از وراث پدری جهت فروش ملک پدری

با سلام و عرض ادب وخسته نباشید.
علی الرغم فوت پدر حدود 30 سال قبل و فوت مادرمان حدود 8 ماه قبل، پدر مرحوممان در حال حیاتشان در یکی از دفاتر ثبتی شهرستان اهر ملک را انتقال به شرط عمری نموده و سهم هرکدام از وراث به صورت قانونی به ثبت رسیده و هرکدام به صورت جداگانه سند مالکیت را دارند با توجه به اینکه در شهرستان محیط کوچک بوده و بنده سهام 3 دانگ از 6 دانگ می باشم و نمی خواهم از طریق دادگاه مشکلمان حل شود چاره چیست ! و این در حالی است که در طول سال جاری 2 نوبت دستبرد به منزل وراث وارد و حتی پنجره های آلومینیومی را از جا کنده و به سرقت برده اند بنابراین از جنابعالی استدعا داریم راهنماییهای لازم را مبذول فرمایند.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید از اداره ثبت محل ابتداعا درخواست افراز وتقسیم مطرح کنید درصورت اعلام اداره ثبت مبنی برعدم تقسیم به افراز باید به دادگاه محل ملک مراجعه کنید ودرخواست دستورفروش نمایید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دوست عزیز برابر عرف شرع وقانون با فوت شخص ملکیت اموال وماترک متوفی به صورت قهری به ورثه منتقل می گردد واصطلاحا شرکت قهری بین ورثه ایجاد می گردد حال درصورت تفاهم بین ورثه تقسیم ویا فروش اموال سهل وآسان خواهد بود ودرغیر اینصورت وبا فرض سوال تنها را حل مراجعه به ریش سفیدان ویا روحانیون بانفوذ مطلع واگاه به امور ارث می باشد ونسبت به حل وفصل موضوع اقدام نمائید