مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام بنده یک رفیق داشتم که اونها یدونه کافه گیم داشتن جمع کرده بودند و یک شریک داشتن که باجاناقش بود و می خواستن بفروشن اومد به من گفت که تو پول داری بیا بدیم به تو درخانه مادرش قرار گذاشت که بریم حرف بزنیم رفتیم و من اعلام کردم که سرمایه راه اندازی را من می دم ولی چون سرم شلوغه نمی تونم کارهاش رو انجام بدم و زیاد اونجا باشم اونها هم قبول کردن که من سرمایه و سهم اون شریک اونها رو پرداخت کنم و اونها اونجا کار کنن و با توجه به اینکه اونها اونجا قرار بود کار بکنن من به خاطر اینکه اونها خانمش و خودش اونجا قرار شد کار کنن قرار شد سود رو نصف نصف برداریم و در زمان عقد قرارداد اجاره محل ساختمان چک تخلیه رو من دادم و قرارداد رو به نام دوتامون زد مدیرساختمان و اینکه قرارداد های یخچال بستنی میهن و یخچال نوشابه هم به نام من هسش و چکشم من دادم.حال برای من یک مشکلی پیش اومده که خارج از اون شهر هسم و اونها هم طی تماس تلفنی اعلام کردند به صاحب مغازه که بنده دیگه اونجا نیسم و رفتن قرارداد رو عوض کردن به نام خودشون بدون اینکه من امضایی کرده باشم و اینکه حال من وکالت کاری به پدرم دادم که نماینده و وکیل من در تمامی امور هسش و حق امضا داره و....ولی اونها به خاطر شرایط من که نمی تونم برم اون شهر الان می خوان کافه گیم رو که من هم سرمایه اولیه دادم بهش و مال من هسش رو خودشون بکشن بالا مدارک زیر رو دارم من چکار می تونم بکنم لطفا راهنماییم کنین.
1-رسید مبلغ 76 میلیون تومان واریز کردم بهشون از بابت شراکت سهم اون یکی شریکشون
2-چک بانک صادرات خودم که هزینه کرد م برای اجرای نور پردازی و برق مجموعه داخل و بیرون محوطه مجموعه به مبلغ 13میلیون تومان به نام شکوهی نیا برق کار دادم و وصول شده
3-پرینت حسابم از تاریخ شوع عملیات راه اندازی تا روز افتتاح هزینه های انجام شده که برای خرده وسایل کافه گیم تابلو های تزئیناتی پوستر و ..... که از حساب صادراتم که دوتا کارت دارم از یکی برای کافه فقط هزینه کردم و مشخص هس که کجا کشیده شده برای خرد تابلو.....
4-خرید تابلو جدید ورودی کافه گیم برد و هزینه نصبش رو من پرداخت کردم از کارت صادراتم و فاکتور و رسید واریزش به نام من هسش
5-قرارداد اولیه که به نام من و دوستم بود الان در دست دارم که اونها اونطوری عوضش کردن
6-چک تخلیه به مبلغو 200 میلیون با شماره ای که هسش رو من دادم و در قرارداد ذکر شده است و حتی تو قرارداد جدید هم که اونها عوض کردن من و حذف کردن هم چنان شماره چک مال من هسش
7-حتی در اخرین مورد من چک داده بودم برای خرید نوشابه به مبلغ سه میلیون و نهصد و هفتاد هزار ریال که از اون سه میلیون از کارت مغازه زدم به حسابم وصول شد حتی نهصد و خرده ای از حساب خودم برداشت شده
8-حال اونها با اینکه می دونن من فعلا نمی تونم برم اون شهر از موقعیت استفاده کرده و این کارها رو انجام داده اند
باتوجه به مدارکی که هسش چکار باید انجام بدم اول اینکه اونها با پدرم گفتن قرار بود بهمون پول بده نداده و فقط برا سیستم اینجا هزینه کرده و شما هم نمی تونید دخالت کنید درحالی که با ارائه اسناد و مدارک واریزی که انجام دادم بهشون یکم راه اومدن حال می خوام کلا یک کاری بکنم پدرم بتونه کارهامو اونجا انجام بده و اینکه به حساب کتاب هامون برسه اونجا
حال با این وضعیت چکار باید بکنم ممنون میشم راهنماییم کنید سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لازم است قرارداد و مدارک شما بررسی شود