مشاوره حقوقی رایگان - انفصال دائم

سلام وقت بخیر
پدر بنده با 23سال سابقه خدمتی بانک کشاورزی به وسیله رای دادگاه انفصال دائم از خدمات دولتی خورده است ولی در تجدید نظر بانک رضایت خود را کتبی اعلام کرده و تخفیف در مجازات خورده ولی انفصال دائم بر قوت خود باقیست.
الان با توجه به سابقه خدمتی23 سال و رضایت بانک به صورت بی قید و شرط ایا میتوان از طریق دیوان عدالت رائی صادر بشه که به خدمت خود در بانک برگشت؟ممنون

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام خیر انفصال دائم از خدمت باستناد رای دادگاه اعمال شده است وجنبه عمومی جرم است وقابل گذشت نمی باشد.