مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل در اعسار مهریه

باسلام و احترام. بنده دو سال پیش محکوم به پرداخت مهریه بصورت اعسار 5سکه یکجا و هر 4ماه یک سکه شدم. حال تعدیل در اعسار مهریه زدم و وقت رسیدگی 23 همین ماه است و با توجه به حکم قبلی 15همین ماه نیز باید سکه دیگر پرداخت کنم حال دو سوال داشتم 1-باید 15 سکه رو بپردازم یا بزارم بعد وقت رسیدگی جلسه تعدیل؟ 2-با توجه به اینکه معلم هستم و دریافتی ام ماهانه 1/180 هزار تومان است میتونم به جای سکه از روی حقوقم کسر شود لطفا راهنمایی ام کنید سکه بپردازم برایم بهتر است یا از روی حقوقم کسر شود (در ضمن طلاق از طرف زوجه بوده و بنده مجددا ازدواج کردم) ممنون میشم پاسخگویم باشید...

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما موظفید سکه بدهید مگر اینکه با خانم توافق دیگه ای بکنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر از حقوقتان کیر شود بهتر است چون مبلغ سکه بالا وپایین میشود