مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت پرداخت حقوق با لیست بیمه

سلام و عرض ادب من از سال 94 در یک شرکت خصوصی مشغول فعالیت هستم تو این چند سال چند بار متوجه کسر میزان حقوق دریافتی با لیست بیمه شده ام و هربار که ثابت شده شرکت مجبور به پرداخت مابه التفاوت حقوق شده امسال به خاطر این که تیرماه حق مسکن مشخص شد ما دیگه قرارداد اصلاحی ندیدیم الان رفتم لیست بیمه ام و گرفتم میبینم به طور مثال تو مرداد ماه در لیست بیمه برای من چهار میلیون و صد واریز شده در صورتی که پیامک واریز حقوق سه میلیون و پانصد بوده میخواستم بدونم آیا این تفاوت پرداخت با لیست بیمه قانونیه یا باید همون عددی که تو لیست بیمه درج میشه عینا برای کارمند هم پرداخت بشه؟ و اگر خلاف قانون هست امکان پیگیری از مراجع ذیصلاح هست یا خیر؟ ضمن این که قرارداد اصلاح شده از تیرماه و به ما ندادند و از دادن فیش واریز حقوق هم هر بار به بهانه های مختلف امتناع می کنند
همچنین تو لیست بازرسی بیمه هم که از سوابق بیمه ایم تونستم بردارم برای امسال حقوق روزانه من 125 هزار تومن خورده در صورتی که به ما اعلام شده روزی 80 تومن ممنون میشم من و راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مغایرت پرداخت حقوق با لیست بیمه