مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با توجه به اینکه بنده طلبه حوزه علمیه می ‌باشم و هر ماه مبلغی حدودا هشتصد هزار تومان به حسابم واریز میگردد و هیچ منبع در آمد دیگری ندارم با این اوصاف همسرم حساب مرا توقیف و کل شهریه را برداشت میکند آیا این قانونی است ؟ راه کارتان برای رفع این مشکل چیست ؟

پاسخ ها :

مریم مهدوی

مریم مهدوی :

خیر یک چهارم هشتصد تومان رامی تواند توقیف کنه به ارگان مربوطه لایحه بفرستید راهنمایی بیشتر خواستید پاسخگو هستم خودم وکیل هستم ولی مدارکم فقه و حقوق درک می کنم 09122620702