مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام من برادرم هنوز 19سالش نشده به جرم سرقت توی بازداشتگاهه میخواستم بدونم اگه شاکی رضایت بده بازهم مجازات میشه؟ اگه مجازات بشه مجازاتش چیه اگر رضایت نده مجازاتش چیه؟و اینکه اولین بارشه که مرتکب جرم میشه هیچ تخفیفی توی مجازات نمیدن بهش؟
بعد از چند سال سوء پیشینش پاک میشه؟ درضمن گویا چهار پنج نفر شاکین

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام سن مسولیت کیفری 18 سال میباشد.اگر اتهام سرقت اثبات شود بارضایت شاکی رسیدگی متوقف نمیشود تنها رضایت شاکی ازموجبات تخفیف است چون سرقت ازجمله جرایم غیرقابل بخشش است .مسلما فقدان سابقه در تعیین مجازات موثراست .