مشاوره حقوقی رایگان - لپ تاپی که کاغذ خریدش رو ندارم میتونم پس بگیرم

عرض ادب و احترام. ضمن خداقوت و خسته نباشید خدمت تمامی کارشناسان و وکلای محترم و کاربلد، بنده سال 97 با یک از خدا بیخبری به مدت 6 ماه همخونه شدم. ایشون بدون اجازه ی من لپ تاپم رو برداشت و نفهمیدم چیکار کرده. هنوز متاسفانه نتونستم پس بگیرم. کارتن و کاغذ خرید لپ تاپ رو ندارم، اما کاتالوگ هاش رو پیدا کردم، اگر شکایت کنم میتونم لپ تاپ رو پس بگیرم. شماره ملی و عکس اون از خدا بیخبر رو فقط دارم با شماره تماس. ممنون میشم راهنماییم کنید.آدرسی ازش ندارم

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
شما باید بابت سرقت شکایت بفرمایید و یا فروش مال غیر اگر هم خانه شما لپ تاپ رو فروخته و اگر هم دست خودش هست باید به عنوان خیانت در امانت شکایت بفرمایید و مالک بودنتون رو با شهادت شهود اثبات کنید