مشاوره حقوقی رایگان - تعیین دیه

با سلام. بنده سرکار ساختمانی پام پیچ خورد و مدت چهار هفته است که گچ گرفتند پزشکی دکتر ارتوپد در نامه ی پزشکی قانونی گفته اسیب شدید رباط و تاندون ولی پزشکی قانونی فقط گفتند خلف پا و اسیب رباط خارجی ممنون میشم اگر درصد دیه رو با توجه به نظر پزشکی قانونی بگید چون هنوز درصد نزده

پاسخ ها :

تعیین دیه حادثه حین کار تعیین دیه دیه حادثه حین کار دیه حادثه حین کار