مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان تعیین دیه

با سلام و عرض خسته نباشید
ی پرونده درگیری داشتم ک پزشکی قانونی هم رفتم 3 ماه طول کشید تا دوره درمان تمام بشه تا نامه مجدد پزشکی قانونی رو تحویل دادگاه بدم حالا خواستم بدونم بعداز طول درمان ک تموم بشه چقد زمان میبره تا مقدار دیه رو تعیین کنن؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست و قاعدتا موجبی برای به تعویق انداختن حکم وجود ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مقدار دیه در نامه پزشکی قانونی قید می شود‌

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام بستگی به شلوغی شعبه مربوطه دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حداقل 10 روز تا 1 ماه در نظر داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید