مشاوره حقوقی رایگان - انکار دریافت مهریه

سلام بنده با همسرم بدلیل اختلافاتی که بینمون بود به توافق رسیدیم و ایشون طی اقرارنامه ای رسمی با حضور دو نفر شاهد اقرار کردن که مهریه شون رو تمام و کمال دریافت کردند و حق اعتراض بعدی رو از خودشون سلب کردن و در عوض از بنده وکالت نامه حق طلاق گرفتن. سوال بنده این بود که ایشون میتونن از من شکایت کنن که مهریه شون رو پرداخت نکردم تو حالت مستی بودن یا بیماری افسردگی داشتن؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

البته اقرارنامه تو دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شده و دونفر شاهد از دوستان بودن و نامه ای از طرف دفترخانه به دفتر ازدواج داده شده و تو قسمت توضیحات عقدنامه مون هم قید کردن که ایشون حقشونو گرفتن و ادعای بعدی رو از خودشون سلب کردن.

یک وکیل :

استان :

اگر اقرارنامه رسمی باشد چون قاعدتا در متن اقرارنامه عنوان می شود که در کمال صحت عقل و سلامت اقدام شده است بعید است که بتوانند این موضوع را اثبات کنند مگر اینکه با مدارک محکمه پسند پزشکی ابطال اقرارنامه را بخواهند که اثباتش دشوار است