مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید ملک

سلام.
بنده واحدی رو پیش خرید کردم اما قبل از معامله مبلغ اولین ثمن معامله ( اولین پیش پرداخت) رو خودم واریز نکردم و دایی من بر حسب آشنایی که با فروشنده داشت به حسابشان واریز کرده است. بنده شخصا واریز نکردم. حالا موعد قسط دوم هست ( تا پایان 99 ) با توجه به این که شماره کارت مندرج در قولنامه منقضی شده است ایشون شماره حساب جدیدی به من نمیدهد. با وجود این که بنده براشون اظهارنامه هم فرستادم و ادعا میکند که ورشکست شده است و از ادامه ساخت آپارتمان عاجز هست. در صورتی که ساختمون در حال ساخت هست و پیشرفت خوبی داشته و دیوار چینی هم شده است.
با توجه به این که اون مبلغ رو دایی من واریز کرده و ایشون ادعا میکند که شما واریز نکردی و معامله فسخ هست، آیا ایشون ( فروشنده ) درست میگوید؟
راهی برای اثبات این که پول من بوده که فقط دایی ام واریز کننده بوده، هست؟ ضمن اینکه در معامله ذکر شده که بنده 100 میلیون به ایشون دادم.
باید این مبلغ قسط دوم رو چی کار کنم؟ در قدم بعد از ارسال اظهارنامه چی کار کنم؟ ضمن این که موعد قسط دوم هم در حال اتمام هست. ( تا پایان امسال )

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اولا پرداخت از ناحیه دایی صحیح و قابل اثبات بوده و اعتبار قانونی دارد
ثانیاً طرقی جهت پرداخت اقساط بعدی وجود دارد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر قرارداد پیش هزید را در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم کردید جهت تودیع وجه به همان دفترخانه مراجعه کنید