مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام، وقتتون بخیر.
همسر بنده بعد از یک سال درخواست تمکین دادند ولی اثاث البیت کافی برای زندگی ندارند. برای مثال تخت خواب، مبل، میز ناهارخوری، ماشین لباسشویی و از این سری لوازم منزل رو ندارند. آیا کارشناس با این منوال تایید میکنند لوازم منزل رو و درخواستشون تایید میشود؟
من لیسانس هستم و شاغل و در کلانشهر زندگی میکنیم. آیا از نظر شان و منزلت این لوازم متناسب عروس 2 ساله هست؟
ا اگر این لوازم تایید بشود من میتونم خودم به جهت سختی و نبود لوازم کافی درخواست بدهم؟ چون از نظر من واقعا لوازم زندگی کافی و متناسب نیست ولی شاید بتونند با ترفندی نظر کارشناس رو جذب کنند. مثلا لوازم قرض کنند تا فقط نظر کارشناس به جهت لوازم جلب کنند؟ لطفا یک راه قانونی جلوی پای من بگذارید چون من میخواهم حتما از ایشون جدا بشوم. ممنونم.

پاسخ ها :

ساناز بهادران

سرکار خانم ساناز بهادران :

در صورتی که لوازم با شان شما سازگار نباش. کارشناس تایید نمیکند