مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی چک ضمانت تخلیه مستاجر

سلام. من مستاجر هستم. سه سال پیش یک چک سفید امضا بابت ضمانت تخلیه منزل به صاحب خانه داده ام. امسال خواستم چک رو از او بگیرم و گفتند گم شده است و اعلام مفقودی کردم. آیا اگر دست شخص ثالث بیفتد باز مشکل ساز می شود؟ چی کار کنم که مسئولیت چک با صاحب خانه من که چک رو گم کرده است باشد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به دفتراسنادرسمی مراجعه کرده و از موجر اقراررسمی مبنی بر مفقودی چک بگیرید