مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی چک ضمانت تخلیه

سلام یک ملک تجاری دارم که فروختم و الان مستاجر داخل ملک باید تخلیه کنه ولی بنده چک ضمانت تخلیه را مفقود نموده و مستاجر میگه چک من را بده تا تخلیه کنم. مبلغ چک 100 میلیون تومان میباشد. و همه اینها در قرارداد قید شده با شماره چک. بهش گفتم چک مفقود شده بنده همه کارهای قانونی مفقودی چک را انجام میدهم ولی قبول نمیکند. اگر شکایت کنم که مستاجر تخلیه نمیکند و در دادگاه بگوییم چک از دست من گم شده و بنده حاضرم کارهای قانونی برای گم کردن چک را انجام دهم قبول میکنن یا میگویند به جای چک باید مبلغ ان را بدهم؟ تا الان 2 سال شده شکایت نکردم ترسیدم دادگاه مبلغ چک را از من بگیرد یا من را محکوم کند مستاجر تا حالا 2 ساله از این مسئله داره سواسستفاده میکنه لطفا راهنمایی بفرمایید برای تخلیه مستاجر و چک ضمانت که گم کردم چطوری اقدام کنم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام. بدوا نسبت به اعلام مفقودی چک اقدام کنید و پس از گرفتن حکم مفقودی نسبت به اخذ حکم تخلیه مستاجر اقدام کنید ودستور تخلیه بگیرید. همچنین میتونی با یک اقرارنامه محضری اقرارکنید که نسبت به این چک هیچ ادعایی ندارید. دادگاه هم به شما حکم تخلیه رو بدون دریافت وجه خواهد داد. البته بهتره برای تشکیل پرونده تخلیه حتما وکیل بگیرید.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)