مشاوره حقوقی رایگان - هدایای نامزدی و شیربها

یک )آیا با ساختار قانونی و قضایی فعلی(سال1397) امکان طرح دعوای استرداد هدایای نامزدی در شورای حل اختلاف ممکن است یا خیر؟

دو)ا گر در فرایند خواستگاری، شیر بها پرداخت شده باشد:
اولا نفس این پرداخت، وجاهت قانونی دارد؟
ثانیا پس از بهم خوردن نامزدی قابل مطالبه است یا خیر؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هدایای نامزدی قابل مطالبه و استرداد می باشد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بعد از به هم خوردن نامزدی طرفین باید هدایا رو برگردانند و می توان شکایت کرد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دعوای استرداد هدایای دوران نامزدی بعلت به هم خوردن وصلت یعنی اگر نامزدی به نکاح منتهی نشه هدایای دوران نامزدی قابل استرداد است