مشاوره حقوقی رایگان - با سلام. امحا شدن پرونده سربازی و برگه ماموریت در رزمایش

اینجانب در مهاباد درسال 1382 حین رزمایش دچار زمین خوردگی گردیدم پس از انتقال به بیمارستان مهاباد و نداشتن دستگاه ام ار ای با عکس سیاه و سفید نظر به اینکه ضرب دیده است با پای بانداژ شده به پادگان برگشته و پس از چند هفته در روز رژه پای بنده ورم و درد شدیدی داشته که به بیمارستان ارومیه با نامه مراجعه کرده و پس از چند روز معاینه تشخیص به پارگی مینیسک داده. و در سال 91 اقدام به جمع آوری مدارک نموده که اعلام کردن پرونده در پادگان با توجه به جابجایی امحا شده است پس از تکمیل پرونده پزشکی و شرکت دادن در کمیسیون برای اینجانب کمیسیون 134معلول حین خدمت رای داده با توجه به اینکه دونفر از پرسنل کادر سپاه شهادت به این موضوع داده اند آیا میتوانم نسبت به کمیسیون اعتراض کرده و برای بنده جانبازی تعلق گیرد اقدام شود یا نه. ممنون از راهنمایی تان.