مشاوره حقوقی رایگان - بخشش سهم الارث

سلام. پدر بنده زودتر از مادربزرگم فوت کردند. حالا از یک ششم سهم ارثی که مادربزرگم میبرد را میخواهد به ما ببخشد ولی ما چون نمیخوایم انحصار وراثت کنیم اگر برویم محضر و یک قرارداد رسمی بخشش رو امضا کند و بگوید هر موقع که تقسیم اموال صورت گرفت سهمی که به مادربزرگم میرسد به ما بخشیده.
آیا قابل رجوع هست؟ بعد مرگ مادربزرگم این قرارداد باطل میشود؟ همچین قراردادی قابل قبول هست ؟ (دوباره تایید میکنم که نمیخواهیم انحصار وراثت کنیم) لطفا به هر سه سوال جواب بدهید. ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پدرتان به جهت اینکه فوت نموده از مادر ارث نمیبرد