مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام. چند ماهی است پدر زن اینجانب فوت کرده است در شهرستان. همسر من به دلیل داشتن فرزند کوچک نمی تواند دنبال کار انحصار وراثت برود. می خواهد به من وکالت تام بدهد که دنبال کارهای انحصار وراثت بروم. البته برادر بزرگتر دارد ولی به آنها اطمینان ندارد. آیا میتواند به من وکالت تام بدهد. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با آن وکالت شما حق مراجعه به مراجع قضایی را ندارید فقط می توانید وکیل دادگستری بگیرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به شما میتواند وکالت بدهد وبا آن وکالت فقط میتوانید وکیل بگیرید که کارها را پیگیری کند