مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از گواهینامه و مدارک شناسایی

سلام.خسته نباشی. ع.ن هستم کارگر مرغداری بودم شیفت شب که بی خوابی امان منو بریده بود که خواهرم و دامادم ازم تقاضای گواهینامه برای خرید ماشین نو کردند و گفتند سند ماشین ما گیره بریم دنبال صاحبش طول میکشه یه مشت حرف مفت. دادم بهشون . ساعت 7 غروب پنجشنبه 8خرداد بهم زنگ زدن که برنده سورن ای اف سون بنزینی شدید سریع پول بریزین. زنگ زدم به دامادم و خواهرم جریان گفتم و همه خوشحال شدن و خواهرم گفت 500 هزار شیرینی پیش ما داری. من نادان هم گفتم خدارو شکر تونستم دستی بگیرم. گفتم پول چیه خواهر عزیزم. فردا جمعه داشتم میرفتم خونه رفتم نانوایی که نون بگرم برم استراحت تا غروب برم سر کار جریانو برای نانوا که تعریف کردم گفت ساده لوح امتیاز خودرو الان تو بازار20 تا 30 میلیون خرید و فروش میشه و من نمیدونم چه جوری رفتم خونه وقتی فهمیدم خواهرم سرم کلاه گذاشته. زنگ زدم فحش و دعوا واسطه اوردن گفتن اگه نیای ما چی میشیم چنان میشیم به همه زنگ زدم کمک کن ابروی ما نره گریه زاری 15 میلیون بهت میدیم. گفتم این کار غیر قانونیه. نه نه نه گففتند 60 میلیون میدیم و راههای پیشرفتو اجازه بده بهت نشون بدیم فقط بیا سفته 50 ملیونی برام امضا کن که سفته 300 میلیونی به جای 50 ملیونی اورده بود که فهمیدم..تازه فهمیدم وارد گروه بدی در ایران خودرو فومن شدن دست خودشون نیست بازم دلم سوخت. صبح امدن دنبالم بدون اینکه دو ساعتی استراحت کنم منو بردن نمایندگی ایران خودرو ... نزد اقای پ. یه سری برگه ازم امضا گرفتند به عنوان مدرارک خودرو . 6 ما گذشت امدن گفتن از این خودر خوشمان نمیاد تو بیا انصراف بده. گفتم باز هم کلک و دروغ. گفتم قبل از اینکه 45600 قسط اول گفتم نریزین این همه جنجال به پا کردین . حالا که میخواهین تحویل بگیرین میگین نه. رفتم همان برگهارو دوباره امضا کردم . ازشون پرسیدم میتنم دوباره خودرو ثبت نام کنم گفتتن نه. گفتم چرا قبل امضا بهم نگفتین. الان میگن برو هرجا دلت میخواد شکایت کن قانون تو دستمونه. بی سواد چرا برگ هارو امضا کردی. از شما خواهش میکنم بهم بگین خواهرم م.ن و دامادم ب.الف بازاری چه بلایی سرم اوردن. شکایت هم کردم در شورای حل اختلاف صومعه سرا اقای ع. یه جوری با تهدید که شاهدی نداری در دادگاه محکومی من به رضایت قانع کرد . کجا برم شکایتمو بنویسم یا بگم که اینها دست نداشته باشن. از وقتی سایت شمارو دیدم امیدوار شدم که اینها باید جواب بدن که چرا حواله قرعه کشی منو سوزوندن. و به ریش من میخندن. کمکم کنین کارگرم نمیتونم وکیل بگیرم. همه مدارک رو هم ازشون عکس گرفتم دارم.

پاسخ ها :

سوء استفاده از گواهینامه خودرو سوء استفاده از مدارک شناسایی خودرو امتیاز خودرو گواهینامه