مشاوره حقوقی رایگان - فرار مقصر از صحنه تصادف

عرض ادب، يك موتور سيكلت با سرعت زياد با ماشينم برخورد كرد و درب خودرو كاملا نابود شد سپس از صحنه تصادف فرار كرد، من تونستم شماره پلاك رو برداشتم ولي عكس و فيلمي از صحنه و راننده موتور ندارم، يك قطعه از موتور باقيمانده بود روي زمين كه بعد از يك ربع بازگشتند و با تهديد چاقو اونم برداشتند و رفتند، شكايت ما به نتيجه خواهد رسيد؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه بتوانید با شهادت شهود و سایر دلایل ،تصادف موتورسیکلت با خودروی خود و مقصر بودن آن را به اثبات برسانید به نتیجه خواهید رسید در این خصوص میتوانید از اخذ فیلم دوربین‌های موجود در صحنه و شهادت حاضرین در صحنه بهره ببرید.
بهتر است ابتدا خسارات وارده به خودرو را با مراجعه به شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید .
موفق باشید