مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام.
همسر بنده مدت سه ماه است که به بهانه های بسیار الکی و با تحریک و نقشه های پدرخانومم، اقدام به ترک منزل نموده و در خانه پدرش ساکن است. بارها و بارها خودم رفتم، در را باز نکردند. بزرگترها را هم بارها فرستادم که برای آنها هم در را باز نکردند. بعد از چندین مرتبه، بالاخره در را باز کردند و چندین روز بزرگترهای من رفتن خونه اونها برای آشتی. با اینکه بزرگترهای من خیلی اصرار کردند، قبول نکردند که همسرم برگردد خانه و درخواست طلاق داده.
انقدر خودخواه و خودرای هستند که حتی به من اجازه نمیدهند بیام ببینم چی میگن و دلیلش چیه. حتی همه اقوام خودش را از ارتباط حقیقی و مجازی با من منع کرده و هیچ کسی نیست تا حرفهای من را بشنود یا اصلا بدونم دلیلش چیه.

چندین و چند شکایت از من کردند که در همشان من تبرعه شدم و کاری به جایی نبردند.
من هم بالاخره یه شکایت الزام به تمکین کردم که دادگاه به نفع من رای داد.

ولی با گذشت بیش از یک ماه از این حکم، هنوز اقدام به برگشت به خانه نکرده.

انقدر غیر منطقی هستند که حتی قاضی هم در تعجب بود از حرفهای غیرمنطقی و حرکت های این ها. خانواده اش بدترش هم میکنند. حتی قاضی خانومم را نصیحت کرد و حق را داد به من و ما را آشتی داد و دست به دست هم داشتیم میرفتیم خانه، که پدرش در سالن دادگاه و جلوی چشم قاضی، دستش رو از دستم جدا کرد و با خودش برد خونه خودشون. از این جور دخالت ها خیلی زیاد میکنند و زندگی من رو بهم زدن.

جالب اینجاست که در دادگاه میگفتن: چون خانواده من دخالت میکنن، میخواد جدا شه.
منم گفتم یک مثال بگید که خانواده من چه دخالتی کردن؟ گفتن نمیدونم!!!

آیا میتونم با مامور و با حکم الزام به تمکین، همسرم رو برگردونم؟ اگر راه دیگه است بگید لطفا.

و با توجه به اینکه در سه سالی که با اینها فامیل شدیم، کلاً دخالت و تحقیر و توهین شنیدم از پدرخانوم و مادر خانومم، آیا میتونم از پدرخانومم بابت این دخالت هایش و مخصوصاً دخالت آخرش که در دادگاه نگذاشت ما برویم به منزل مشترکمان، شکایت کنم؟ شاهد هم دارم. البته اینم بگم که متاسفانه خانومم همیشه طرف پدرش رو میگیره، حتی در تابلوترین حالات.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تمكين قابليت فيزيكي اجرا ندارد
يعني مامورين نمي توانند تمكين خاص ويژه زناشويي را به شيوه متعارف اجرا نمايند و تبعيت طرفين است