مشاوره حقوقی رایگان - حبس زن در خانه

سلام. من 29 سال دارم و 4 سال پیش با پسری دوست شدم و صیغه ی موقت خواندم. شرایط و اخلاق خوبی نداشت. خواستم جدا شوم ولی خیلی پیله بود و آبروریزی میکرد و همیشه و همه جا دنبال من میومد مجبور شدم به خاطر آبروی عقد کنیم. صیغه دائم خوندیم الان 2 سال میگذرد و برادر کوچکم با من زندگی میکند. دوتامون افسردگی شدید گرفتیم و رنگ بیرون رو نمیبینیم. کلا مرد روانی هست و اذیتمون میکند. اجازه بیرون رفتن رو ندارم. حتی نمیتونم به دادگاه بروم. خسته و مریض شدم. به خاطر غصه خوردن تیک عصبی گرفتم و سر من کلا کج شده است. دلم برای برادرم میسوزد که در بچگی اش به خاطر من عذاب میکشد. پدر و مادرم ما اعتیاد دارند. میترسم فرار کنم و به دادگاه بروم و شوهرم بعد بلایی سر من یا برادرم بیاورد. کلا وجودمون ترس و استرس و افسردگی هست. چندبار که داشت من رو خفه میکرد زنگ زدم 110ولی کاری انجام نمیدادند و میگفتند باید به دادگاه بروی. من در خونه زندونی بودم و نمیتونستم بروم. چی کار کنم؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

با 123 تماس بگیرید و مشکل خود را بیان کنید

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام
طبق اظهارات به اورژانس اجتماعی با شماره تلفن 123 مراجعه کنید