مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام من زمانی که متوجه شدم همسرم با خانمی ارتباط دارد و این موضوع را مطرح کردم همسرم بنده را در خانه حبس کرده و اجازه تماس با کسی را نداشتم و حتی تلفن و موبایل را هم با خود میبرده و هرروز من را کتک میزد تا اینکه همسایه‌ها متوجه شده و با 110 تماس گرفتن و گزارش دادن و زمانی که 110 آمد هرچی زنگ درب منزل را زدن همسرم در را باز نکرده و مجبور شدن به آتش نشانی زنگ زده تا قفل را شکسته و من را از خانه به بیرون بیاورند و راهی پزشک قانونی شدم و با جراحتی و که در بدنم و کبودی و پارگی لبم بود نامه تنظیم کردن آیا در دادگاه برای عدم تمکین من میتوانم رای بیاورم ؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام می توانید به نداشتن امنیت جانی همچنین شهادت شهود گزارش مامورین و نظر پزشکی قانونی استناد کنیم طبق ماده1115 قانون مدنی.در این صورت عدم تمکین ایشان رد میشود