مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خواهر من تازه ازدواج کرده 3ماه از عروسیشون میگذره شوهرش صبح میره سرکار شب از 7تا2 شب هرموقعی دلش خواست برمیگرده تو تمام مدت سه ماهم در خونه رو قفل میکنه تا موقعی که برگرده خواهرم چجوری میتونه بره تقاضای طلاق بده وقتی در روش قفله...... دست بزنم داره و نفقه نمیده فقط زندونی برده خونش ....چجوری باید اقدام کنه براطلاق

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
بسیار شرایط سخت و پیچیده ای می باشد .
وقتی در رویش قفل است زنگ بزند پلیس ، صورتجلسه بکند
و وقتی مورد ضرب و شتم قرار می دهد نیز زنگ بزند پلیس که سریعا صورتجلسه بکند و برود برای پزشکی قانونی
از خانه برود به دلیل بیم و ترس از جان
و مراحل بعدی را طی بکند برای دادخواست طلاق و ...

ابوالفضل خان زاد

ابوالفضل خان زاد :

استان :

سلام با راهنمایی دقیق یک وکیل دادگستری مشکل خواهر شمابرطرف خواهد شد .در صورت نیاز با این شماره تماس بگیرید.

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام. سعی کنید مشاوره ای حضوری یا تلفنی با یکی از همکاران محترم داشته باشید. در صورت وقوع ضرب و جرح مکرر و همینطور عدم پرداخت نفقه، تقاضای طلاق کنند.